آغاز فصلی نو در اتوماسیون خانگی
چیزی که گوگل چندی یپش معرفی کرد ، فریم ورک Android@Home بود که یک برنامه ی کاملاً بلند پروازانه است. کافی است یک روبات کوچک سبز رنگ (اندروید) داشته باشید تا تقریباً با همه چیز د ر خانه شما ا دغام شده و آن ها را کنترل کند. این شرکت نحوه کار این فریم ورک را روی لامپ های حبابی به نمایش گذاشت. حالا زمانش است که نگاهی نزدیک تر به آن بیاندازیم.
دستگاهی که بخواهد این فریم ورک جدید را به اجرا درآورد، نیاز دارد تا از یک پروتکل جدید بی سیم پشتیبانی کند. البته گوگل به جز نیاز به پهنای باند کم و مصرف کم انرژی، چیز دیگری درباره این پروتکل شرح نداده است. اما کاری که شما می توانید با این تکنولوژی جدید انجام دهید چیست؟ این تکنولوژی به اسمارتفون ها یا تبلت ها اجازه می دهد که چراغ ها را خاموش و روشن کنند و نور آن ها را کم و زیاد کنند. حتی برنامه ریزی هایی هم هست که چراغ ها قادر باشند ورود شخص را با اسمارتفونش تشخیص داده و به طور خودکار روشن شوند. اما آیا می توان با هر لامپی این کار ها را انجام داد؟ جواب منفی است. لامپ هایی که بتوانند از این تکنولوژی پشتیبانی کنند، احتمالا در اواخر امسال وارد بازار خواهند شد. انتظار قیمت زیادی نیز از آن ها نمی رود احتمالا هر لامپ که به سیستم بی سیم مخصوص مجهز است حدود ۳۰ دلار قیمت دارد.
تنها مساله ای که وجود دارد، این است که خریدن چراغ هایی با پشتیبانی از این فناوری، دیگر به سادگی خریدن یک لامپ معمولی و نصب آن در لوستر و غیره نیست. شما باید تنظیماتی خاص را برای شبکه بی سیم خانه خود اعمال نمایید تا بتواند با این پروتکل نامعلوم سازگاری داشته باشد و با لوازم خانگی شما ارتباط برقرار کند. گفته می شود که طول موج سیستم بی سیم جدید برای استفاده در اتوماسیون خانگی اندروید MHz 900است و احتمالا کیت هایی هم برای تبدیل این امواج به وای فای 2 تا 4 گیگاهرتزی هم ارایه خواهد شد. این ها کمی سطح پیچیدگی را بالا خواهد برد. اما به طور حتم، این تکنولوژی هم مانند سایر تکنولوژی ها در دنیای تکنولوژی جا افتاده و همگان نحوه کار با آن را در می یابند.
هم چنین باید بدانید که فریم ورک Android@Home فقط برای روشن و خاموش کردن چراغ ها نخواهد بود. بلکه تقریبا" هر کاری از آن بر می آید. برای مثال یکی از دمو های نمایش داده شده، این بود که تبلت شما می توانست با استفاده از این تکنولوژی محتوای CDدر دستگاه های صوتی تصویری را با استفاده از RFID کشف کرده و آن ها را به کتابخانه ی مولتی مدیای خود اضافه کند. پس قدم بعدی آن است که با تبلتتان بتوانید همه چیز را کنترل کنید
دیدگاه خود را بیان کنید.